söndag 29 april 2012

Tekniknörden

Har varit ganska emot tanken på att skaffa en iPhone. Fråga mig inte varför? Har väl lite grann att göra med frågan Mac vs Pc... Och att iPhones lätt går sönder om man tappar dem, och att jag är ganska klantig. (Hm...)
Men nu blev det iaf så att vi förlängde vårt mobilabonemang och blev med varsin iPhone. Jag kan säga att jag inte har ångrat mig en sekund! Jag älskar den! Och nu har jag beställt skyddsplast och bumperskal till den så den ska nog klara sig från min värsta klumpighet.

Och kameran! Och kameraprogrammen! Åh...
Lite exempel:

"Att göra lista"
Frukosten

Mosad lillmatte

Bilar och kalsonger...

lördag 28 april 2012

Förhoppningar

Jo. Var ju hos doktorn i torsdags. Fick en ny medicin utskriven iaf. Har tagit den i två dagar nu och mår än så länge ok.  Hoppas att det håller i sig nu och blir bättre. Jag vill må bra. Så där "vardagsbra" så att jag orkar ta tag i mitt liv. Just nu är det så mycket jag vill ta tag i att jag blir stressad bara jag tänker på det. Får börja i en ände och jobba mig framåt helt enkelt!
Om jag nu bara kan få slippa dom där jävla svackorna så att ja inte tappar fokus så ska det nog hå bra.

Heja mig!

Mina hjärtan



onsdag 25 april 2012

Ny felsökning

Så. Imorgon är det dags för läkarbesök igen. Tycker inte att min medicin funkar tillräckligt bra längre.
Mår bättre med än utan, men jag mår fortfarande inte ok. Kan må ganska bra, vara pigg och inspirerad, i kanske en dag eller tre. Men sen kan jag vakna nästa morgon och bara känna mig tom. Innan jag ens slagit upp ögonen. 
Och oavsett bra eller dålig dag så är det aldrig riktigt bra ända in. Jag vill känna mig... Kanske inte lycklig, för det kan ingen vara jämt. Men tillfreds. Med mig själv och med mitt liv. Jag vill kunna slappna av och bara vara och kunna känna ro i tillvaron. Just nu mår jag som bäst när jag håller mig sysselsatt och "distraherad". Men man måste ju vila ibland också. Och då kommer ledsenkänslorna och ångesten tillbaks igen. Eller så flyr jag genom att sova eller äta. 
Det är jättejobbigt att planera saker när jag aldrig vet hur jag ska må eller hur mycket ork jag kommer att ha den ena eller andra dagen. Och jag lyckas aldrig genomföra några långvariga projekt på egen hand eftersom energin aldrig räcker i mer än några dagar innan det är dags för nästa svacka. Sen får jag börja om igen.
Och jag orkar inte mer nu. Jag är så vansinnigt trött på att börja om och börja om och aldrig komma någon vart! 

Jag vill veta vad som är fel!

söndag 22 april 2012

Var sak på sin plats ♥

Så, då har jag varit ute på cykel jakt klockan halv elva på kvällen.

Insåg när jag kom hem från kvällssvängen med Puff att Fabbes cykel var borta. Väckte honom och kom fram till att han glömt den vid Galaxen, eftersom han hade sällskap med kompisar hem.
Förklarade att den kanske inte fanns kvar nu. Att någon kanske tagit den.
Stod inte ut med besvikelsen i hans ansikte så jag gav mig av dit ner och till min stora lycka var cykeln (och hjälmen) kvar!!!
Nu står cykeln i förrådet, hjälmen ligger i hallen och en nöjd pojke sover i sin säng. ♥

lördag 14 april 2012

fredag 13 april 2012

Lantliv?

Godmorgon!
Gick hem från jobbet i onsdags, men kallsvettningar, frys och halsont. Blev hemma även idag. Känner mig rätt pigg nu, men det gjorde jag inte igår vid halv elva (och när vi är hemma sjuka ska vi ringa före elva och tala om ifall vi kommer nästa dag eller inte), så då bestämde jag att vara hemma idag med.
Så mår bättre nu iaf. Tyvärr så kommer med det ångesten över att vara hemma och förlora pengar, rastlöshet och annan skit.
Men nu är det som det är. Ska väl bota rastlösheten med att dra fram dammsugaren senare i eftermiddag...
Kayla kommer hit och ska sova hos Ryona i natt, så det kan väl vara en fördel om det ser hyfsat ut.

Barnen har ju påsklov nu, och Fabbe har blivit bondgårdsfrälst. Vi har en liten statslantgård här i Bergsjön som heter Galaxen. Fabbe och hans kompis Eveliina har varit där tre dagar i rad och hjälpt till med djuren och ridit på hästar m.m. Igår vaknade vi klockan kvart i åtta av att han var redo att gå. Han hade ätit frukost och allt! Vi fick snällt informera honom om att Galaxen inte öppnar för än tio. Sen fick vi höra tjat om vad klockan var i två timmar... :)
Hm... En son som blir bonde och en dotter som vill bli veterinär. Vi borde nog flytta ut på landet? Jag hade älskat det!

Nu ska jag nörda lite SL igen. Lyckades bygga ett par kängor för ett tag sen. De ser typ ut som ett par gummistövlar men man måste ju börja någonstans.

Som sagt, inte världens vackraste men jag har skapat dom själv! <3

tisdag 10 april 2012

Påskhelg och nördande...

Kom visst efter med både skrivande och bloggläsning.
Glad Påsk lite sådär i efterhand!
Påsken har varit bra. Vi firade hos Petterssons, eftersom Kristina fyllde år på påskafton. Mina päron och lillebror var oxå där.

Resten av helgen har jag nördat photoshop och gjort kläder i SL (Second Life). Tror jag hittat min nya hobby... :P

fredag 6 april 2012

En lång dag?

Långfredag säger dom?
Klockan är redan halv tolv och jag har inte fått gjort ett vettigt skit. Hehe.

Planer för dagen:

Gå långis med Puffen.
Baka kladdkaka att ta med till Kristina imorgon.
Köpa middagsmat och godis till kidsens påskägg. (+bröd +grädde till kakan)
Tvätta
Ta ett bad?
Dricka kaffe och nörda photoshop.

Hur fan ska jag hinna allt?! Vadå långfredag?


tisdag 3 april 2012

Den trötta mamman

Har inte mått något vidare idag. Matt och blytung i armarna. Och sen ryggen/nacken som är dum. :(

Men jag har varit på utvecklingssamtal med Ryona, och det var lika trevligt som vanligt. Jag är så stolt över min stora unge! (Och självklart min lilla unge med!)

När vi kom hem vilade (läs däckade) jag en stund i soffan. Ryno fixade mat och disk, och efter maten gav jag mig ut i skogen för att träna "gå fint" med Puffen. Det var skönt att koncentrera sig på någonting. Och skönt att röra på sig.

Nu är resten av familjen och klipper sig hos en granne så jag passar på att andas i lugn och ro.

söndag 1 april 2012

Hundhår

Så kan det gå när man tumlar Puffens filtar och gosedjur för att få bort päls...